ИНФОРМИРАЈ СЕ: 034/611 111

Гледај на FOX

Гледај на FOX Life

Гледај на FOX Crime

Програмски пакети

Филмски канали
Семејни, забавни канали
Информативни канали
Колажни канали
Канали за возрасни
Доколку сакате да се приклучите на Кабелската мрежа на 5 нет треба да дојдете до просториите на 5 нет. Приклучокот на Кабелската мрежа е бесплатен. Месечната претплата за Аналогна телевизија изнесува 230 денари со вклучен ДДВ. Низ кабелската мрежа на 5 нет во основниот пакет моментално се емитуваат 34 канали за сечиј вкус, но бројот на канали постојано се надополнува.

Гледај на Пинк ТВ и останатите 20 Пинк канали

AMG Show

Неделно Попладне

Друштвена Мрежа