ИНФОРМИРАЈ СЕ: 034/611 111

СООПШТЕНИЕ ДО КОРИСНИЦИТЕ, 27. 04. 2018 г.

Почитувани корисници на услугите на ПЕТ НЕТ, Ве известуваме дека почнувајќи од 01.06.2018 год. ќе се покачат цените на услугите за кабелска телевизија за минимум 130 денари, односно цената на месечната претплата во основниот пакет ќе изнесува 450 денари. Покачувањето се должи заради зголемените надоместоци за авторски права за тв каналите кои ги реемитуваме.

Гледај на FOX

Гледај на FOX Life

Гледај на FOX Crime

Програмски пакети

Филмски канали
Семејни, забавни канали
Информативни канали
Колажни канали
Канали за возрасни
Доколку сакате да се приклучите на Кабелската мрежа на 5 нет треба да дојдете до просториите на 5 нет.

Гледај на Пинк ТВ и останатите 20 Пинк канали

AMG Show

Неделно Попладне

Друштвена Мрежа

 Почитувани корисници на услугите на Друштвото за телекомуникации ПЕТ НЕТ ДОО Гевгелија. Доклку добиете порака како на прикачената слика со текст или порака со сличен текст при вашето користење на Интернет, немојте да вршите никаква уплата на ваши средства на некакви сметки.
ДТ ПЕТ НЕТ ДОО Гевгелија целосно се оградува од ваквите пораки. Направена е злоупотреба на логото и името на ДТ ПЕТ НЕТ ДОО Гевгелија.
Доколку некој од вас има направено уплата на финансиски средства на одредена сметка, Ве повикуваме да ни доставите копија од вашата уплатница или копија од вашата сметка која ќе се употреби за истрага и подигање на тужба за направена штета кон вас.

 Ви благодариме на довербата,
Друштво за телекомуникации
ПЕТ НЕТ ДОО Гевгелија